Tuesday, 10 June 2014

Pre Wedding Back To School




well, maton masih berada dalam mood bersenang lenang goyang kaki sambil menari samba diiringi muzik rancak gittuww.. disebabkan terlalu lalai dengan nikmat lapang harini, dah tiga movie korea maton khatam, ditambah dengan makan tidoq macam ulaq sawa dan blog walking di malam hari.. haaa indah kan hidup maton harini.. tengok la nk dekat next paper nanti, ada rupa macam manusia ke idok lagi maton ni.. haha

so maton bukan nak cita pasai cita korea ka hapa, maton nak gtau apa yang maton duk baca kat blog malam ni..tau maton google apa? haha.. macam gedik ja kan..duk google pre wedding bagai nih.. bukan sebab hormon nak kawen meningkat ka apa, cuma tengah bw tadi, ada satu blog ni post pasal dia punya photoshoot pre wedding.. apa yang menarik hati nurani maton ialah tema dia tu.. back to school.. sweet kan? gila lah tetiba maton gedik macam ginih.. banyak jugak lah pasangan2 yang nak kawen tu buat tema ni sekarang masa maton duk google tadi.. dan kebanyakkan depa yang buat tu haruslah bercinta nya sejak zaman  monyet sekolah lagi kan.. cinta monyet lah katakan.. kalau dah sampai ke jinjang pelamin tu alhamdulillah.. dh upgrade jadi cinta sejati..aiseehh

dalam banyak-banyak gambaq yang maton tengok tadi, ada beberapa gambaq yang berjaya menawan hati maton.. tak tau kenapa.. suka sangat.. nanti maton punya pre wedding nak buat tema apa haa? eh berangan.. tu pun kalau hang kawen maton oi.. dah kenapa sedih sangat ni hina diri sendiri..sobs sobs sobs :(






cantik kan? emm nak kata cantik sangat tu tak dak lah, tapi entah lah bila maton tengok gambaq ni macam ada nilai sentimental tau.. seni la sangat kan.. haha.. gambaq last mengingatkan maton pada someone.. dia igt maton lagi dak? :)
ada lagi simpan rupanya :)


ehh dah dah.. cukup la sikit-sikit menggambit memori yer dak.. its ok.. i'm happy now :D ada kawan-kawan, keluarga, jiran-jiran..eh? haha..jiran-jiran pun termasuk ok sebab maton memang seorang yang sangat rapat dengan semua jiran jirannya..ewahh. okeh, esok kalau maton ada masa maton nak merapu lagi kat blog ni..tak suka? eh kisah pulak..haha..

*kredit kat encik google yg kacak untuk semua gambar-gambar tersebut.. kecuali gambar last tu.. :)

No comments:

Post a Comment