Thursday, 6 March 2014

tak faham!


lamanya rasa tak merapu meraban dekat blog. kekangan masa dan jugak mood menulis yang tak kunjung tiba mungkin penyebab utama blog ni sunyi sepi. aahh, lantak lah..bukan ada yang membaca pun..haha.. menulis di blog ni pun sebagai salah satu cara aku tak lupa akan sesuatu peristiwa yang penting dalam hidup aku..tu ja..kannn kannn...eh!

sat ja masa berlalu, dah semester 6 pon! umur pun dah 23 tahun, tapi kalau ikut bulan masih sweet 22 lah..klau ikut muka plak super sweet sixteen yaauuw! tahap kemalasan nk belajar tu makin menjadi-jadi ibarat cendawan tumbuh selepas hujan.. *macam tak masuk ja kan* lantak! kadang-kadang qasa nak cepat ja abes belajaq.. tapi dalam masa yang sama qasa sedih plak nanti dah tak boleh nak berjimba-jimba, bergurau senda bergelak sakan bergedik santai dan sebagai nya dengan kawan-kawan tersayang.. aaarrghhhh... manusia manusia.. gila!

aku pun tak dak idea sebenaqnya malam ni, saja ikut ja apa yang dalam kepala nak keluaq, aku taip.. dan tetiba qasa nak menangis.. so nak menangis dulu lah..esok aku sambung meraban.
nampak kekecauan tu kan? ok bai!

No comments:

Post a Comment