Friday, 14 December 2012

Saya nak! nak.. Peplum Blouse Vintage





Asslammualaikum wbt..

salam jumaat yang indah.. hehe.. bosannya lahaai dh dua hari berturut-turut aku tak dak kelas. so asyik blogwalking ja la **walaupun exam dah nak dekat, haram buku tak jeling pong.. acc pagi ni aku tengah syok syok blogwalking, google itu ini, aku pon terjumpa satu blog ni dia story pasal fesyen baru. sory to say aku mmg tak pandai la bab bab fesyen ni coz i'm just a smple person. tapi aku suka jugak la ambik tau. tengok orang pakai nampak cantik ja, tapi bila dah sarung ke badan sndiqi, sumpah tak sanggup nak tengok.. 

fesyen sekarang ni banyak yang ambik ilham dari fesyen lama-lama jugak kan. so yang terbaru ni blouse ala-ala saloma tuh.aku pun tak tau apa nama dia tapi duk caqi-caqi tadi ada jumpa satu page kat fb yang juai baju-baju tu **aku dah tak dak fb,guna fb kawang jek. klik SINI untuk ke page tersebut. comeeyyyy nyeerrr lahai baju -baju kat page tu. so aku curik sini gambo nyer nak promote kat hampa suma. aku ambik yang aku suka ja la.. kalau hmpa nak tengok lagi sila ke page tersebut guna kaki sendiri.

hat ni paling aku suka, lembut ja wrna pink, labuh dan tak ketat sgt.



ngeee..giloss seksi warna ni kan. i likee!

yang ni pon aku suka tapi nmpak mcm singkat.kalau pendek mcam aku ni pakai
mst nmpak macam ayam katik. **hentak pala ke meja

warna biru ni plak anggun giloss.. tapi sama mcm yang ats jugak.. mcm singkat.

cantik kan uoollsss.. tambah plak model model tu pkai mmg cantik la.. teringin jugak aku, tapi bila tgk caption kat bawah gambaq tu dia cakap ada size dari free size smpai XL. ok.. mmg terasa la. aku nak cari size kalau beli on9 ni memang susah. sbb jarang ada size XS atau S. kalau ada S pon mesti cepat ja habeh. dah tau manusia akhir zaman ni makin kecik kenapa tak banyakkan ja juai size size kecik ni ==' eh lupa habaq blouse tu dalam hrga rm40** smthning la. skrt pon sama jugak.. sekrang ni aku duk mencari blouse blouse plak tapi susah betoi nak jumpa hati hati ni brkenan...*maklum ler dh qasa diqi ni tua.. tak nak pakai baju mcm budak budak dah..konoonnnn....  nanti nak beli kain buat sendiri ja la baju mcm ni.. boleh tera tu punya nak.. bekpi lerr.. haha.. sampai ketemu lagi.. muuahh

Counselor to be.


4 comments: