Friday, 28 December 2012







motif? hewhew





Counselor to be..

6 comments:

  1. saja nak bizi bodi... cekgu dah ada someone ka? huhu~~

    ReplyDelete
  2. untuk mengklearkan keadaan, err.. i admit, u're the one that i like, n i want to know you better...huhu~ tapi rupa2nya cekgu dah ada someone....huu~

    p/s: cekgu, pas baca komen ni, delete noh.. saya nak gtau ja.. tu pn terasa muka tembok sesangat dh ni sebab dok ngaku kat blog org..huhu, delete noh..huhu delete...delete....(T_T)

    smoga berbahagia n gumbira slalu~ (^____^)

    ReplyDelete
  3. hai jojih..huhu.. how i can tell u aa? emm acc my heart is already taken by someone la.. ckgu anggap jojih kawan2 blogger ja.. sori jojih.. i'm loyal.hewhewhew.. we still friends dlm dunia blog ni kan? hehe.. owh btw hepi new year jojih. keep smiling ok? :)

    ReplyDelete
  4. haa~~ da agak kan! ^__^ ok! saya terima.. hehe~~ tapi berdasarkan entry ni, dia xtau kan? semoga berjaya cekgu! heheee~

    yup! kita still kawan, tapi saya punya heart still availble utk cekgu.. i'm loyal too...

    k samat tahun baru, you keep n smiling too, wish you luck.. smoga berjaya dapat si dia.. hahs ^_~

    p/s: bla nak delete yg ataih tu? huhu~

    ReplyDelete
  5. macam mana nak delete komen haa? ckgu tak tau! haha.. wat malu betoi.. mcm mana mcm mana?

    ReplyDelete
  6. hahahahah!!! xtau ka? patut la lambat jaa~~ takpa la cekgu, xyah delete lah.. komen ni pun dah masuk yang ke 6 dah... hahah! simpan wat kenangan, nanti2 leh story2 dengan anak cucu...

    tapi kalau cekgu mmg siyes nak delete, saya leh bagitau...

    ReplyDelete