Sunday, 16 December 2012

In deep!

Assalammualaikum wbt..

Jam sudah menunjukkan pukul 12:01 am. haa sapa tak tidoq lagi.angkat tangan!angkat tangan! acc mata gua pon dah mengantuk sebenaqnya, tapi gagah jugak nak menaip. azam nak stdy utk present lusa ni, tinggai angan-angan saja.apa pun tak boleh. tak pa, esok mula pasang azam len yang ke dua ratus lima puluh ribu lapan juta kali tu .

Bosan sebenaqnya, roomate takdak, hsemate tidoq awai, nak makan apa pun tak dak, movie pon tak dak cita best. tuuhh, memang sadis la kan. nasib bek kakak aku ada kol petang tadi, dapat la menghilangkan kerinduan ni. sungguh rindu.ditambah tolak pulak dengan perasaan yang ntah apa apa ni. tadi ada sembang dengan someone ni, panjang lebaq bercerita kisah hidup dia dengan bekas kekasih. **ayat skema. 

pot pet pot pet, sampai la satu part, dia pesan pada aku, kalau nak sayang, jangan terlalu sayang kat jebon seseorang. so aku pon nak pesan kat hampa, kalau sayang, jangan terlalu sayang..haaa nampak permainan dia. **padahai tak pandai nak susun ayat. tapi tak pa la asalkan apa yang aku nak sampaikan tu sampai.. **haa tengok ayat mcam !@#$$% ja..

Ayat yang ringkas tapi berjaya membuka mata hati aku seluas swimming pool. ingat cik ton, nak sayang jangan over2. dah la hang tu over..hakktuiihh ler.. pengalaman mengajar erti hidup kan kan..**ayat nak sedapkan hati. moh ler kawang kawang sekalian, kita beringat lah yer.. apa-apa pong cinta Allah swt tetap di hati.. baik kan saya. .jom tidoq jom. esok ler kite study.. hohoho.

cumil kang saye kawang kawang?


Counselor to be..

2 comments: