Thursday, 13 December 2012

Fading Flower







Assalammualaikum wbt..

hai semua. hari ni aku sangat sangat lah down nyer pon aduyai.. aku pon xpasti sama ada memang orang sekeliling aku ni suka sangat "buli" aku atau perasaan aku ja. haa? seharian aku penat memikirkan hal ni. aku ingat orang perempuan ja suka jaga tepi kain orang, gosip-gosip bagai, tapi hari ni baqu aku nampak sbenaqnya oqang laki ni lebih advance bab bab mnjaga tepi kain oqang ni.

tulus daqi hati aku yang retak ni, aku tak suka jadi perhatian kalian kalian yang dahagakan bergosip. biaq lah hidup aku disamping keluarga serta sahabat tercinta. susah bila niat tulus mulus kita nak berkawan, depa salah anggap. kemudia melarat ke cerita lain lain. bila kalian berbuat demikian, aku teqasa seperti oqang bodoh. tolong lah wahai manusia behave yourself plis.

Alang-alang dh update pasal luahan perasaan ni, aku nk share dengan hampa semua satu lagu kiqa macam boleh menaikkan semangat dikala jatuh*skema lagi.. aku memang peminat Yuna, peminat saja, fanatiknya tidak. so lagu Fading Flower ni antara yang terbaik lah. sekali dengaq dah jatuh cnta. aku pon tak tau knapa lagu2 Yuna jenis2 mcam kureng femes kat Malaysia. sapa tau? angkat tangan. cer tengok lirik lagu ni, mesti kalian kalian akan suka.


You got that walk walk walk
Got that talk talk talk
Got that swagger-er-er
Such a glamor-or-or

You're like a real life doll
With your hand that falls
Like niagara-a-a
But that don't matter-er-er
Cause that don't change the fact
That your heart is black

You can't tear me down
Beat me to the ground
Try to block my sunshine
My blue skies with your clouds
And who do you think you are
Yeah that won't get you far
You may think you\'re pretty
But you'll see that beauty
Is a fading flower

Fading flow-ow-ow-ower
Fading flow-ow-ow-ower

You'll only play play play
If you get your way always
In the center-er-er
Of attentio-io-ion

All the lying
And the cheating
The mistreating
How you even sleep at ni-igh-igh-ight
Blows my mi-i-i-ind

I wonder when you'll see
That you don't bother me

So you can't tear me down
Beat me to the ground
Try to block my sunshine,
My blue skies with your clouds
And who do you think you are
Yeah that won't get you far
You may think you're pretty
But you'll see that beauty
Is a fading flower

Fading flow-ow-ow-ower
Fading flow-ow-ow-ower

I spent all of my youth
Trying to be you
Thought that you were special
That you were beautiful
But the more of you I see
The more I'm glad I'm me

Cause you can't tear me down
Beat me to the ground
Try to block my sunshine
My blue skies with your clouds
And who do you think you are
Yeah that won't get you far (that won't get you far)
You may think you're pretty
But you'll see that beauty
Is a fading flower

Fading flow-ow-ow-ower (fading flower)
Fading flow-ow-ow-ower (fading flower)









Counselor to be..





3 comments:

  1. salam... emm, ekskius mi... ni belog kaunseler tu bi kan? bleh down jugak ka? oppsss... lupaa... kita pn manusia~ haa!!! tdi saya bru follow belog nad, sebab blog description dia "life is fun" minat lak ayat tu, simple tp penoh mendalam... saya pn follow truihhh!

    life is fun... so keep your chin up! be happy! live the life, the way u want it to be...:)

    (sori, panjang komen kat blog org macam publish pos kat blog sndri.. ok stop! sampai cni ja..)

    ReplyDelete
  2. manusia tetap manusia. cnselor jugak mnusia. =)

    ReplyDelete
  3. tak faham org lelaki lagi advance bab2 jaga tepi kain org tu.. mcm mane eh? leh bagi contoh.. nak tau gak.. hehehe

    ReplyDelete